Mia Meutermans

Schilderij op maat

Een gesprek als kunstwerk 

Wil je een uniek werk laten maken volgens jouw specifieke wensen ? Dat kan!  

1. Portretten in acryl of olieverf

Wil je van jezelf of van jullie als koppel een origineel kunstwerk ?  Zou je graag een uniek cadeau willen geven aan vrienden, familie ?  Wens  je een tastbare herinnering van een dierbare ? 

Dan ben je aan het juiste adres !

Ik baseer me op  foto's die jij gekozen hebt.  Dat kan een foto zijn van een close up,  van jezelf /jullie in een bepaalde omgeving, wandelend, samen kijkend...   Of van iemand waar jij graag een schilderij van laat maken, als geschenk .  

Ik vind het belangrijk daarbij om goed afgestemd te zijn op jouw wensen.  In een uitgebreider gesprek en door gerichte vragen,  wordt duidelijker wat je voor ogen hebt, wat belangrijk is qua uitstraling , de grootte  van het werk, op welke drager je het wenst enz...  .   We bekijken samen het resultaat,  wijzigingen kunnen dan nog aangebracht worden.  .  

Voorbeeld , augustus 2019

Je ziet hier een foto  van een schilderij dat ik maakte ter gelegenheid van het huwelijk van Katrijn en Jannes in augustus 2019. En dit is de oorspronkelijke foto, waarop ik me baseerde.
Ze gebruikten het werk voor hun uitnodigingen.  En ze vonden het een origineel idee om bij de ceremonie en feest in een serre, hun  schilderij als versiering te hebben .  

In het album familie, vind je meer voorbeelden van werken die gebaseerd zijn op foto's .

 de oorspronkelijke foto

Voorbeeld februari 2021
Ik kreeg de vraag om van deze foto een schilderij te maken, als geschenk voor Valentijn !

 

2.  Een thema

Heb je een bepaald  thema voor ogen zonder concrete foto ?  Dat kan gaan om een algemeen iets zoals natuur, bomen, bergen enz.. of om een sfeer  bvb geborgenheid, connectie, een uitstraling zoals frisheid,  of kleuren...enz  

We bespreken samen wat het kan worden , ik zoek beelden die kunnen passen bij wat jij wil.  

geborgenheid

'Geborgenheid' 2012

Mijn vriendin Erika, vroeg me een werk te maken rond het thema 'geborgenheid' .  Ik mocht het volledig zelf invullen, wat ik fijn vond. 
Interesse?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x